Pensiunea Trei brazi

Pensiunea 3 Brazi este situata in apropierea izvoarelor minerale tamaduitoare ale statiunii Baile Olanesti, mai exact la 50 de metri. Pensiunea 3 Brazi a fost construita in anul 2011 cu scopul de a devenii o oaza de liniste, un loc de refugiu in mijlocul naturii atunci cand simtiti nevoie unei infuzii cu aer curat, optimism si buna dispozitie. Pensiunea 3 Brazi va ofera cazare la standarde de 4 margarete in 16 camere dinte care 14 camere duble si 2 apartamente. Fiecare camera dispune de mobilier si dotari moderne, televizoare LCD, acces la internet wi-fi, uscator de par, minibar si terasa cu o priveliste de invidiat. Restaurantul si terasa(in aer liber) cu o capacitate de 140 locuri, vin in intampinarea dumneavoastra cu un meniu diversificat, iar echipa de bucatari este gata sa va satisfaca toate exigentele.

Standardul nostru

1. Ospitalitate
Este cuvantul principal care ne caracterizeaza. Atunci cand sunteti cazati la pensiunea noastra dorim sa va simtiti ca intr-un adevarat concediu.
2. Curatenie
Punem foarte mare accent pe curatenie, pensiunea noastra este trecuta foarte atent prin procesul de curatenie si improspatare.
3. Facilitati
Fiind o constructie noua intreaga pensiune este dotata si echipata modern. Puteti servii masa in incinta restaurantului, merge in excursii sau organiza petreceri private.
4. Tarif
Punem accent pe tarifele care multumesc marea majoritate a categoriilor sociale, dorim sa oferim servicii excelente la preturi accesibile.